Alchimie urbana - Alphaville Brasov
vanesa cadar
Vanessa Cadar, asul feminin al motorsportului
07/06/2017
Alphaville Trei
10 motive pentru care „In inima orasului, aproape de natura” este un slogan adevarat
31/10/2017
Arata toate

Alchimie urbana

alchimie urbana

alphaville trei

Alphaville Trei a pornit de la o promisiune către noi înșine:

Să facem un nou ansamblu rezidențial care să ofere oricărui cetățean alternativa unui spațiu în inima orașului dar totuși într-o zona privilegiată, aflată într-un bun raport cu cele trei elemente care definesc traiul bun: accesibilitatea urbană, natura și calitatea construcției.

Din acest motiv, Alphaville Trei, aproape simbolic, oferă o platformă extraordinară familiilor pentru care orașul este locul privilegiat de evoluție și dezvoltare personală:

  1. accesibilitatea magazinelor, a instituțiilor publice, a spațiilor de relaxare, a sălilor de fitness și gimnastică, a centrului civic sau a centrului vechi al orașului, a supermarket-urilor și nu în ultimul accesibilitatea către DN1 și ocolitoarea Brașovului

  2. accesibilitatea transportului – fie că este vorba de autovehicul, fie că este vorba de transportul în comun, Alphaville Trei este prieten cu viteza reprezentând o zonă bine sistematizată din această perspectivă și ușor de abordat chiar și în cele mai aglomerate intervale orare.

  3. accesibilitatea naturii – Alphaville Trei este amplasat la 500 de metri de pădurile care împrejmuiesc cartierul Răcădău și la mai puțin de 1000 m distanță față de muntele Tâmpa. Fie că este vorba de ieșiri sau de drumeții, de jogging, mișcare fizică sau pur și simplu de calitatea aerului respirat, accesibilitatea naturii este un atribut deosebit de important pentru o calitate a vieții ridicată.

Tocmai din această perspectivă, odată cu finalizarea proiectului inițial Alphaville (Carpaților), Alphaville Trei a devenit ținta noastră principală fiind un proiect rezidențial perfect complementar cu tendința fabuloasă de dezvoltare a acestei zone deosebite.

Pentru noi, alchimie urbană reprezintă mixul perfect de așteptări împlinite, accesibilitate, calitate constructivă și o foarte bună calitate a vieții.