Carpatilor - Alphaville Brasov

Despre Proiect

Am asezat la baza temeliei stabilitate si trainicie, pentru ca din ele sa rodeasca bucuria celor care dau viata acestor locuinte.

Ansamblul rezidential Alphaville este un proiect dezvoltat de Divizia ALDRA Brasov, un proiect gandit sa ofere in cel mai cautat cartier brasovean spatii generoase, inteligent compartimentate, usor adaptabile la nevoile si preferintele actuale ale celor aflati in cautarea unui camin.

alphaville-carpatilor-brasov-2-apartamente-de-vanzare-1-camera-2-camere-3-camere-apartamente-noi
alphaville-carpatilor-brasov-2-apartamente-de-vanzare-apartamente-1-camera-2-camere-3-camere-apartamente-noi

Constructia complexului a inceput in anul 2010 si s-a concretizat in 4 corpuri distincte (B1, B2, B3, C) ce insumeaza 197 de apartamente, cu spatii aferente de parcare subterane si supraterane, boxe pentru depozitare, dar si 8 spatii comerciale situate la parterul cladirii. Totalul investitiei s-a ridicat la peste 6.8 milioane de euro, din care 2.7 milioane de euro au provenit din finantarea obtinuta de la Banca Transilvania.

Increzatori in viziunea acestui proiect imobiliar, cei mai multi clienti au achizitionat locuintele Alphaville inca din stadiul incipient al lucrarilor. In plus, mai mult de jumatate dintre apartamente au fost vandute in baza recomandarilor directe facute de clientii deja existenti, un indicator semnificativ in masurarea gradului de satisfactie a celor pentru care Alphaville a devenit ”acasa”.

Unitati Disponibile

Te-ai mutat in casa noua, dar nu ai inca un loc de parcare al tau? Sau poate te tenteaza un spatiu suplimentar de depozitare intr-o boxa special amenajata? Nu e timpul pierdut.

Alege oferta care ti se potriveste si contacteaza-ne pentru detalii.

Parcari:

– Exterioare = 1500 euro + TVA
– Exterioare acoperite = 2900 euro + TVA
– Subterane = 3500 euro + TVA

Boxe:

Contacteaza-ne pentru detalii!

La aceste preturi se aplica TVA de 19%.

parcari alphaville brasov

Spatii Comerciale

Spatiile comerciale situate in Brasov oferite de Alphaville va deschid o noua posibilitate de a va dezvolta afacerea. Fie ca detineti un business care are nevoie de mai mult spatiu sau doriti sa achizitionati spatiul pentru a obtine un venit din inchirierea acestuia nu veti regreta decizia luata.

Profitati acum!

MAI AVEM DOAR 2 SPATII COMERCIALE

spatii comerciale alphaville brasov