A început construcția Alphaville Arena pe fosta platforma Fartec | Brasov
promotie castiga doua boxe gratuite la alphaville trei brasov
Regulament promotie: In luna decembrie, primele 5 boxe sunt gratuite
06/12/2017
22 de copii instituționalizați au fost pentru prima oară la un film 3D, cu sprijinul Alphaville
22 de copii instituționalizați au fost pentru prima oară la un film 3D, cu sprijinul Alphaville
25/04/2018
Arata toate

Am început construcția Alphaville Arena pe fosta platformă industrială Fartec

proiect-alphaville-arena-stadiul-constructilor-cele-mai-noi-apartamente-brasov

Noul ansamblu rezidențial marca Alphaville, Alphaville Arena, va fi ridicat în apropiere de Stadionul Tineretului, se va întinde pe 9500 de metri pătrați de teren și va cuprinde 3 blocuri a câte 11 etaje, cu subsol și parter.

Dorim sa va informam ca vor fi construite în total 306 apartamente și un afterschool.

Ansamblul va cuprinde trei locuri de joacă și 309 de locuri de parcare. În plus, chiar în incintă, pe o parte din terenul fostei fabrici Fartec, va fi ridicat un centru comercial, fapt ce arată că zona este în continuă dezvoltare.

Pentru că suntem în continuă schimbare, ne-am propus să venim pe piață cu conceptul de Smart Homes, case care pot fi comandate de la distanță.

Proprietarii apartamentelor Alphaville Arena vor putea să comande cu ajutorul smartphone-ului căldura, electricitatea, ferestrele etc.

În plus, fiecare fază de dezvoltare a noului cartier va avea inclusă și câte patru parcări pentru mașini electrice cu stație de încărcare.

În prima fază a proiectului vor fi livrate 109 apartamente și un afterschool, 11 parcări și 33 de boxe.  Faza a doua Alphaville Arena va demara în luna octombrie cu ridicarea unui bloc de 123 de unități locative, 124 de parcări și 37 de boxe. Faza a treia Alphaville Arena va începe în august 2019 și va cuprinde un bloc de 74 de apartamente, 75 de parcări și 24 de boxe.

Este un proiect de suflet pentru noi. Întreaga echipă Alphaville muncește de doi ani de zile la acest proiect. Putem spune că acest nou concept rezidențial – Alphaville Arena, va fi diferit de ceea ce am realizat și realizăm în cartierul Valea Cetății (Răcădău).

Conform prognozelor noastre financiare, valoarea proiectului va depăși 16 milioane Euro și ne așteptăm la venituri de peste 22 milioane euro. Depunem toate eforturile necesare astfel încât primele 137 apartamente să fie livrate cît se poate de repede, mai exact la sfarsitul anului viitor.

Imagini:

      proiect-nou-alphaville-arena-brasov-apartamente-de-vanzare-dezvoltator-imobiliar

Pentru mai multe informații nu ezitați ne contactați:

Contact