Alber Holding - Divizia Aldra Brasov | Alphaville Brasov

Am asezat la baza temeliei stabilitate si trainicie, pentru ca din ele sa rodeasca bucuria celor care dau viata acestor locuinte.

Ansamblul rezidential Alphaville este un proiect dezvoltat de Divizia ALDRA Brasov, un  proiect gandit sa ofere in cel mai cautat cartier brasovean spatii generoase, inteligent compartimentate, usor adaptabile la nevoile si preferintele actuale ale celor aflati in cautarea unui camin.

apartament 3 camere brasov
apartament 3 camere brasov

Constructia complexului  a inceput in anul 2010 si s-a concretizat in 4 corpuri distincte (B1, B2, B3, C) ce insumeaza 197 de apartamente, cu spatii aferente de parcare subterane si supraterane, boxe pentru depozitare, dar si 8 spatii comerciale situate la parterul cladirii. Totalul investitiei s-a ridicat la peste 6.8 milioane de euro, din care 2.7 milioane de euro au provenit din finantarea obtinuta de la Banca Transilvania.

Increzatori in viziunea acestui proiect imobiliar, cei mai multi clienti au achizitionat locuintele Alphaville inca din stadiul incipient al lucrarilor. In plus, mai mult de jumatate dintre apartamente au fost vandute in baza recomandarilor directe facute de clientii deja existenti, un indicator semnificativ in masurarea gradului de satisfactie a celor pentru care Alphaville a devenit ”acasa”.