Regulament "Card client Alphaville Trei" - Alphaville Brasov

REGULAMENT “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”

SECTIUNEA 1. EMITENTUL PRODUSULUI “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”, PARTENERII SI UTILIZATORII ACESTUIA

Definitii

1.1. “EMITENTUL ”  = Emitentul Produsului “ CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI” (denumita in cele ce urmeaza „CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”) este SC PARC INDUSTRIAL UTA S.A., cu sediul în Mun. Arad, str. Poetului, nr.1/C, înregistrata la ORC sub nr. J02/171/2006, CIF C.U.I. RO18342073, cont bancar deschis la BANCA TRANSILVANIA nr CONT : RO26BTRL00201202A37756XX, reprezentată de SELAGEA DRAGOS in calitate de Director Executiv,

1.2. „Utilizatori”. = Persoanele  ce  intrunesc  una din conditiile  expuse in Sectiunea 5 din prezentul Regulament

1.3. “Partenerii”= Agentii economici care acorda discounturi sau alte avantaje de achizitie la diferite produse/servicii  prin semnarea unui Protocol de colaborare cu EMITENTUL in vederea afilierii si promovarii prin intermediulCARDULUI CLIENT ALPHAVILLE TREI

1.4. EMITENTUL isi rezerva dreptul de a selecta Partenerii produsului “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI” conform propriilor criterii de imagine si calitate.

1.5. Prin   acceptarea si utilizarea acestui produs,  se  prezuma  faptul  ca Utilizatorii cunosc Regulamentul si sunt de acord cu   mecanismul  acestui Regulament.  Utilizatorii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor Regulamentului (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”, “Regulamentul”), potrivit celor mentionate mai jos.

1.6. EMITENTUL  isi rezerva dreptul de a modifica sau completa Regulamentul, precum si de a suspenda  si/sau  inceta  emiterea si utilizarea produsului “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”, dar nu inainte de a anunta  Participantii  prin  afisare  pe  web-site-ul  www.alphaville.ro cu  minim  24 (douazecisipatru) de ore inainte de data de la care intervine orice modificare/schimbare de Regulament sau urmeaza sa inceteze Campania Promotionala inainte de termen.

1.7. Regulamentul pentru detinerea si utilizarea ”CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI” este disponibil pe site-ul  www.alphaville.ro.

SECTIUNEA 2. DESPRE PRODUSUL “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”

“CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI” este un card de fidelitate acordat clientilor care achizitioneaza un imobil in cadrul proiectelor imobiliare ale EMITENTULUI. Acest produs ofera clientilor EMITENTULUI discount-uri la produse si servicii de intretinere a casei, amenajari, electronice, auto, ingrijire corporala, vacante, etc. Lista completa de discounturi oferite precum si Partenerii afiliati acestui card se gasesc pe site-ul  www.alphville.ro.

SECTIUNEA 3. VALABILITATEA “CARDULUI CLIENT ALPHAVILLE TREI”

1.1. Orice “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI” este valabil 1 an de zile de la data emiterii, urmand a fi prelungit pe perioade consecutive de cate un an  cu respectarea exclusiva a prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE A DETINE UN “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”

1.1. Pot detine un astfel de produs toate persoanele ce intrunesc una din conditiile indicate in Sectiunea 5 din prezentul Regulament.

1.2. Detinerea si utilizarea acestui produs implica cunoasterea si acceptarea integrala si neechivoca a prezentului Regulament si respectarea intocmai a conditiilor de participare prevazute de EMITENT prin prezentul Regulament.

SECTIUNEA 5. CONDITII OBLIGATORII PENTRU A INTRA IN POSESIA UNUI “CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI”

1.1. Pot detine acest produs toate persoanele fizice care indeplinesc una din urmatoarele conditii:

– Sunt clienti ai S.C. PARC INDUSTRIAL UTA S.A., respectiv au incheiat un contract privind achizitia unui imobil  in proiectul imobiliar ALPHAVILLE TREI.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL  DE ACORDARE A CARDULUI DE CLIENT ALPHAVILLE TREI

1.1. Clientii EMITENTULUI care au achizitionat un imobil in proiectul imobiliar ALPHAVILLE TREI. vor primi un CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI imediat dupa achitarea unui avans de minim 15% din pretul imobilului. Acest card le va fi inmanat prin intermediul consilierilor de vanzari sau consilierului aftersales. 

SECTIUNEA 7. CATEGORII DE DISCOUNT-URI. ACORDAREA DISCOUNT-URILOR.

1.1. Valoarea discount-urilor si produsele ce vor fi supuse acestor promotii vor fi prezentate pe site-ul  www.alphaville.ro.

1.2. Avand in vedere ca EMITENTUL faciliteaza acordarea unor discount-uri sau avantaje la achizitia unor produse oferite de Companii partenere, EMITENTUL nu isi asuma responsabilitatea pentru conditiile de plata, calitate sau garantie a acestor produse.

1.3. Utilizatorii Cardului de Client Alphaville Trei beneficiaza de promotiile in vigoare publicate pe site-ul  www.alphaville.ro. doar atunci cand prezinta cardul la Magazinele partenere si la Comerciantii cu oferte listate pe www.alphaville.ro.

1.4. Promotiile Partenerilor Cardului de Client Alphaville Trei pot fi limitate la un anumit numar de produse sau la anumite game de produse ori pachete de produse si servicii.Raspunderea legala pentru toate informatiile/conditiile  din  Promotia/promotiile listate pe site-ul  www.alphaville.ro  care contin numarul de produse/servicii supuse promotiei, gamele sau pachetele de produse/servicii supuse promotiei, perioada de valabilitate a promotiei, magazinele sau punctele de desfacere unde este valabila promotia apartin  in totalitate Partenerilor  care le- au pus la dispozitia EMITENTULUI cardului  spre publicare pe site-ul  www.alphaville.ro

SECTIUNEA 9. RECLAMATII, LITIGII

1.1. Oricare din Utilizatorii Cardului de Client Alphaville Trei are dreptul sa inainteze o reclamatie catre EMITENT prin care sa semnaleze eventualele nereguli sesizate cu privire la produsul CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI. In acest sens Utilizatorii sunt rugati sa utilizeze datele din pagina de contact a site-ului www.alphaville.ro. EMITENTUL va oferi utilizatorului un raspuns in maxim 10 zile lucratoare de la primirea acesteia.

1.2. Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA  SAU SUSPENDAREA PRODUSULUI

1.1. EMITENTUL poate suspenda temporar produsul CARD CLIENT ALPHAVILLE TREI sau poate retrage complet acest produs de pe piata prin  afisare  pe web-site-ul  www.alphaville.ro. cu  minim  24 (douazecisipatru) de ore inainte de data de la care intervine aceasta modificare.